Kredittkort Med Betalingsanmerkninger?

Lurer du på om du kan få kredittkort selv om du har betalingsanmerkninger?
Svaret er ja, er det mulig å få et kredittkort selv om du anmerkninger, MEN det blir vanskeligere og ikke alle vil godta dine søknader.. Mange har som policy at søkeren må ha en plettfri økonomisk historie. Kredittkortselskapene gir ikke ut kredittkort hvis du har store betalingsproblemer , men det finnes også en rekke kredittkortselskaper har innsett at bare fordi en person har en utbetaling bemerkning betyr ikke at han / hun er dårlig økonomi. De kredittkortselskaper gi kredittkort til tross for betaling notatet vil du ofte ha en lavere kredittgrense for å redusere risikoen for kredittkortselskapet. Disse kredittkortselskaper samarbeider ofte med en kreditt rapportering byrå som tar hensyn til en rekke andre faktorer enn kreditt historie, søkers alder, inntekt, formue, og hvordan han eller hun har forvaltet sin økonomi i det siste er faktorer brukes i et såkalt kreditt scoring av selskapet før en kreditt er innvilget .

Det er et par enkle måter å finne ut hvilke kredittkortselskaper gi kredittkort til tross for betalingsanmerkninger.

1. Søk. Det er nesten alltid fritt til å søke om kreditt, det verste som kan skje er at du får avslag.
2. Les gjennom kredittkortet selskapenes respektive avtaler og retningslinjer. (garantert å ta lengre tid enn det som gjelder)
3. Ring kredittkortselskapet kundeservice og spørre.

Våre brukere søkte etter:

 • kredittkort med betalingsanmerkning
 • kredittkort med betalingsanmerkninger
 • kredittkort med anmerkning
 • mastercard med betalingsanmerkning
 • kredittkort betalingsanmerkning
 • få kredittkort med betalingsanmerkning

Kategori: Kredittkort

Kommentarer (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. inga sier:

  har søkt på alt av kredittkort, men får ikke pga betalingsanmerkninger, så dette med at man får med betalingsanm. er bare tull!!!!

 2. trude s. sier:

  hei..jeg har betALINGSanmerkninger,men dette blir slettet om ca 1 år.Kan jeg få et kredittkort nå,da jeg skal ut og reise,og trenger et kort i reserve.Håper det går i orden.MVH Trude s.

 3. Anette sier:

  Betalingsanmerkninger blir slettet når man betaler gjelden, så å betale er en enkel måte å bli kvitt anmerkninger på.

 4. Trine sier:

  Kan dere fortelle meg hvor man kan få det for jeg finner ingen steder. Syns det blir feil og ikke fortelle hvor. Jeg har driti meg ut i ung alder men har lært. Kredittkort er noe jeg kunne trengt nå som en nødløsning om økonomien skulle svi som feks i mars når alle store utgifte kommer. Og man må ha mat på bordet til barna.

Skriv en kommentar