Kredittkort Historie – Hvordan Kort Ble Til

Selve ideen om kredittkort begynte en gang på femtitallet i Amerika. Frank McNamara hadde en ide om at hvis en kunde kunne få ubegrenset anskaffelser med et elektronisk kort for da kunne gjengjelde dette med en giro eller regning det var å ha en viss kreditt. Hvordan kom dette, og i 1950, Diners Club og grunnlagt av McNamara.

Ideen til denne store oppfinnelsen ble født da Frank McNamara besøkte en restaurant og dessverre ved en feiltagelse hadde glemt sin lommebok. I stedet for å betale, ga han dem visittkort og ba restauranten å sende ham en regning / faktura. Nå er markedet for disse kredittkort har økt, og andre store selskaper som arbeider med andre kredittkort har dukket opp i markedet som Visa, MasterCard og American Express, hvor du kan låne noe av æren.

På kredittkort ikke er deres egne penger, men kunden har vært godkjent for en kredittgrense. Hvordan kan vi bruke kortet til å kjøpe helt uhindret og opp til summen av kortet har fått tildelt til leverandøren. Dette er et gyldig kredittkort som er fastsatt av kunden. Fordelen med å søke mikrokreditt vil være at forbrukerne har en mye raskere oversikt over hva pengene brukes til stedet for å ta mange små kreditt, som er kanskje vanskelig å forstå og ha høye skatter.

Et kredittkort fungerer som et vanlig betalingskort. Dette gjør at kunden kan bruke denne kreditten kunden bruker når han / hun trenger denne typen kjøp og opp til den foreskrevne kreditt. For å søke om et kredittkort slik at du sender en lånesøknad nesten som med et lån.

Kategori: Kredittkort

Skriv en kommentar