Kredittkort CVC-kode er viktig å skjule!

Kredittkort CVC-kode er noe av det aller viktigste du ikke skal la andre få greie på.

Hvis du handler på nettet og betale med kredittkort så må du som regel alltid skrive ditt kortnummer, utløpsdato og en CVC-kode.

CVC-koden er noe de fleste har som regel har vanskeligheter med å forstå hva er. CVC-koden er de tre sifrene på baksiden av kortet ditt (gjerne i signaturfeltet). Merk at det bare står på baksiden, og ikke på forsiden sammen med alle andre tall. Du må ha disse tretallene – akkurat som du trenger å ha alle de andre kortdetaljer – for å fullføre et kjøp på Internett.

Hvis du mister kortet ditt, er det den vanligste måten å bli lurt på, enten i digital form: slik som for eksempel ved kjøp av musikk gjennom iTunes, poker sider, kjøpe konsertbilletter eller utvide et abonnement på nett. Du kan forhindre at dette skjer ved å skrape av CVC-koden på baksiden av kortet ditt. Faktisk er det CVC-koden ikke trykt på kortet som alle andre detaljer. Du bør imidlertid huske på at så snart CVC-koden er borte så er ditt kredittkort ikke gyldig lenger. Dette er ikke slik forretning eller restaurant personalet vanligvis bryr seg om eller sjekk. Men hvis de skulle skje å sjekke dette, kan du bli nektet å handle med kredittkortet ditt.

Våre brukere søkte etter:

  • cvc kode
  • hva er cvc kode
  • hva er utløpsdato
  • cvc kode visa

Søkeord: , ,

Kategori: Kredittkort

Skriv en kommentar