Betale regninger med kredittkort

Å betale regninger med kredittkort kan være meget fordelaktig. Dette fordi det er i dag mange kredittkort som har gode rabattordninger i forskjellige butikker, både på internett og i vanlige butikker.

Betal alle månedlige regninger og innkjøp direkte med kredittkort. Kredittkortselskapet kan ofte hjelpe deg med gode oversikter på nett hva du har brukt penger på.

Fordelen med å betale regninger med kredittkort er at hele månedens innkjøp sammles på én faktura, som deretter blir sendt til adressen din ved slutten av hver måned. Du bruker kredittkort har et begrenset antall dager på å betale fakturaen – ellers, renter på lånetbeløp.

Kredittkort og regninger:
Ulempen med kredittkort regninger, er ganske enkelt at mange unnlater å betale regninger i tide. Dette er ikek lurt, for det er her kredittkortselskapene tjener sine penger. Fordi da begynner rentene på kreditten å løpe. For det første, mange kredittkort brukere er ofte på veien, og vil telle på bare ti dager før den utløper. Derfor er det lettest å betale kredittkort regningen med direkte automatisk belastning. På den måten går du ikke glipp av betalingsdatoen.

Unngå kontantuttak og betaling av bank
Husk at renten begynner tikker for deg også når du tar ut penger med kredittkort. Uttak av kontanter å betale en regning på banken er ikke å anbefale. Hvis du bruker et kredittkort – sørg for at alle regninger er betalt på direkte belastning – eller koble dem direkte til det kredittkortet – og hvis mulig, unngå kontantbetaling av penger som er trukket fra kortet ditt.

Våre brukere søkte etter:

  • betale faktura med kredittkort
  • betale regninger med kredittkort
  • betale regning med kredittkort

Søkeord: , , , , ,

Kategori: Kredittkort

Skriv en kommentar