Bensinkort

Drivstoff-rabattEffektiv renteRentefri periodeMaks rabattStasjoner
fokus bank kredittkortene
Fokus 365 Privat
3.65%21.84%45 dager2000 krAlle
beste kredittkort
FlexiVisa
4%25,3% 50 dager2000 krAlle
shell bensinkort
SHELL MasterCard
40,- øre/L25,1%50 dagerUbegrensetSHELL

Kjører du mye bil er bensinkort noe for deg! Du vil da få en gunstigere pris for bensin eller diesel som du kjøper.

Det er i dag en rekke forskjellige bensinkort å velge mellom og de ulike selskapene prøver alle å tiltrekke seg kunder med noen små variasjoner i tilbudene. Det er for eksempel vanlig at du en får rekke andre rabatter på andre varer enn bensin i tillegg til primærfunksjonen med billigere bensin. Med Shell MasterCard får du 40øre/l i fast bonus. Dessuten får du 1% bonus på alle andre kjøp du gjør med kortet over hele verden.

I tabellen over ser du noen utvalgte bensinkort som er blant de aller beste i Norge akkurat nå i kredittkort markedet.

Hva kan jeg spare ved å bruke et bensinkort?
Tar man utgangspunkt i en person som kjører bilen sin omtrentlig 16.000 km i året, vil denne personen ha et forbruk på 0,8 liter pr. mil og drivstoffprisen er 12 kroner i snitt. Dette vil føre til at du kan spare rett over 600,- i året bare ved å velge rett kort for betaling.

Dersom du i tillegg også ofte handler andre ting som bilvask, spylerveske, hurtigmat osv., kan rabatten fort vokse med noen flere hundrelapper.

En viktig ting du bør tenke over ved valg av et slikt kredittkort er hvilke bensinstasjoner du pleier oftest å besøke. Dette fordi f.eks. SHELL MasterCard gir deg den beste rabatten på nettopp SHELL bensinstasjoner, mens andre bensinkort gjelder på alle stasjoner.

Våre brukere søkte etter:

  • bensinkort
  • shell bensinkort

Søkeord: , ,

Kategori: Kredittkort

Skriv en kommentar