6 Raske Kredittkort Tips Som Er Verdt å Få Med Seg!

Her er 6 kredittkort tips om ting du bør passe på:

Dersom man følger disse rådene under kommer du nok til å få masser av glede med ditt kredittkort, og forhåpentligvis aldri havne i en dårlig økonomisk situasjon..

1. Bare til varehandel – Ditt kredittkort bør begrenses til kun bruk ved kjøp av varehandel med mindre det er situasjoner der du før gebyrfrie kjøp ellers, eller kanskje det er visse tilfeller der du kan få rentefrie kontantuttak, da er dette også fint å passe på å benytte seg av.

2. Styr unna store kontantuttak – Prøv å unngå å ikke ta ut penger fra minibanken! Dette er på grunn av at de fleste kredittkort har høye gebyrer på det. I tillegg til at det går renter som vil starte fra da du hadde uttaksdato, overføringsdato eller som kjøpsdato. Ved de fleste varekjøp går det renter kun når det er en forfallsdato som man ikke betaler hele kredittkortregningen sin med.

3. Styr unna betalinger hos posten – vær på vakt og pass på at betalinger hos posten også ses på som kontantuttak.

4. Husk at du alltid må betale dine regninger før de forfaller! – Det er selvsagt slik at kredittkort selskapene tjener store beløp på kunder som ikke betaler sine regner tidsnok. Ikke havn i denne fellen så kommer du langt. Så fort en regning forfaller begynner rentene å løpe hvis du ikke har betalt tilbake pengene som har blitt brukt. I mange tillegg kommer det i tillegg et mnd. administrasjonsgebyr.

5. Ta godt vare på ditt kredittkort – Det å få tilsendt et helt nytt kredittkort og pinkode er gjerne ikke gratis, og er penger du bør unngå å måtte betale. Husk at det alltid er meget viktig å behandle kortet ditt akkurat som om det var kontanter. Ikke slipp kredittkortet ute av syne.

6. Sjekk din saldo med jevne mellomrom: Det er også viktig å med sporadiske perioder sjekke din saldo på der hvor man har kort, så man er sikker på at det ikke er uventede transaksjoner på kontoen. Dersom ditt kredittkort er belastet for beløp du ikke aner hva er, kontakter du kredittkortutsteder øyeblikkelig.

Søkeord: , , ,

Kategori: Kredittkort

Skriv en kommentar